Starity

Lélegzetelállító Lady Gaga filmjének előzetese! Meghódítja Bradley Coopert is

2018. június 08. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett Lady Gaga filmjének, a Csillag születiknek teljes előzetese.

hirdetés

A Warner Bros. két napja mutatta be Lady Gaga és Bradley Cooper filmjének teljes, közel három perces előzetesét. Ebben Gagának teljesen új arcát láthatjuk: természetes, és rendkívül bájos.

Az énekesnőnek ez az első nagyobb szerepe, így ezévben debütál színésznőként hivatalosan. A film október 5-én kerül majd bemutatásra.

A Star Is Born, avagy a Csillag születik 2018-as amerikai zenés film, melynek rendezője Bradley Cooper, írói Will Fetters, Cooper, Eric Roth, Irene Mecchi, Stephen J. Rivele és Christopher Wilkinson. A film az 1937-es Csillag születik harmadik feldolgozása. Főszerepben Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Dice Clay és Dave Chappelle. Az Egyesült Államokban 2018. október 5-én mutatják be.

Eredeti sztori:

John Norman Howard, a híres rocksztár botrányt botrányra halmoz, alkohol és kábítószer nélkül már képtelen fellépni. Egy éjszakai mulatóban megismerkedik egy tehetséges, fiatal énekesnővel, Esther Hoffmannal, akinek egyengetni kezdi karrierjét. Összeházasodnak és egy ideig úgy tűnik, kapcsolatuk boldog és harmonikus. Ám amíg Howard karrierjének vége, Esther egyre jelentősebb sikereket arat. Miután Howard részegen botrányt csap a Grammy-díj átadáson, kapcsolatuk válságba kerül. A férfi rájön, tönkreteszi felesége karrierjét.

Csekkold a remake előzetesét itt:

Szinkronos előzetes:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek