Starity

Megérkezett az elvált sztárpár, Amber Heard és Johnny Depp filmjének előzetese

2018. június 10. 10:10   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015 végére ígért film körül sok botrány volt, ezért az előzetese csak a napokban futott be. Az azóta már elvált sztárpáron kívül még más híres színész is feltűnik az adaptációban.

hirdetés

A London Fields címre keresztelt thriller film Martin Amis 1989-es regényéből készült még 2015-ben, Amber Heardön és Johnny Deppen kívül további szereplő még Theo James, Billy Bob Thornton, Cara Delevingne és Jim Sturgess. A film 2018 augusztusára várható.

A film plakátja

A film megvalósítás alatt több probléméba ütköztek. 2015-ben a rendező, Matthew Cullen vádat emelt a producerek ellen, mert többször is változtatni akartak a filmen a tudta nélkül és pornográf elemeket akartak használni hozzá. A producerek nem voltak hajlandóak kifizetni a rendezőnek a megállapodásban szereplő pénzösszeg egészét, valamint nem akarták biztosítani a premier helyszínét.

2016-ban az egyik producer, Chris Hanley beperelte Ambert szerződésszegés vádjával, mert a színésznő nem volt hajlandó levetkőzni néhány jelenetnél. 2017-ben Amber emelt vádat a producerek ellen, miután tudta nélkül testdublört alkalmaztak az elutasított szexjelenet leforgatásához. Amber módosíttatta a szerződését és egészében eltörölték a meztelenkedős és szexjeleneteket. A producerek titokban vették fel a jeleneteket az ő és a rendező tudta nélkül, ezzel pedig személyi jogsértést követtek el.

A film főhőse Nicola Six, aki rendelkezik a jövőbe látás képességével, így tudja halálának időpontját, körülményét és gyilkosa nevét. Nicola Six ennek ellenére egyszerre három különböző férfival kezd viszonyt, akik közül az egyik a gyilkosa.

Az előzetest tekintsd meg alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek