Starity

Vb 2018: Robbie Williams és Ronaldo is szerepelni fog a nyitóünnepségen

2018. június 11. 18:06   |   Szerző: Gabe Logan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robbie Williams angol énekes és a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo mellett Aida Garifullina orosz operaénekesnő lép fel a világbajnokság csütörtöki megnyitóján.

hirdetés
Vb 2018: Robbie Williams és Ronaldo is szerepelni fog a nyitóünnepségen
Fotó: https://www.fifa.com/worldcup/news/robbie-williams-aida-garifullina-and-ronaldo-to-brighten-up-2018-fifa-world-cup-

Robbie Williams hétfőn a Twitteren jelentette be az örömhírt, miszerint szerepet kap a 2018-as foci-vb nyitóceremóniáján, ami közvetlenül az első meccs, az Oroszország–Szaúd-Arábia előtt lesz.

Most végre pótolhat a 44 éves brit énekes, aki tavaly ősszel 3 oroszországi koncertjét is lemondta mentális betegsége miatt.

Sok mindent elértem már pályafutásom során, de világbajnokságot megnyitni a stadionban helyet foglaló 80 ezer szurkoló, illetve sok millió tévénéző előtt gyerekkori álmom beteljesülése – lelkendezett Robbie Williams.

A hazai előadókat Aida Garifullina képviseli. A 30 éves tatár származású szopránénekes elmondta, sohasem gondolta volna, hogy részese lehet majd egy ilyen nagy eseménynek.

Egy megvalósuló álomhoz kötődő szimbolikus képet fogok bemutatni az egész világnak – árult el valamit a programjából.

Rajtuk kívül tiszteletét teszi a kétszeres aranylabdás brazil legenda, Ronaldo is, akit a nemzetközi szövetség háromszor is a világ legjobbjának választott.

A nyitómérkőzés mindig szimbolikus, ekkor ébredsz rá, hogy amire 4 évet vártál, végre ismét itt van. Senki nem tudhatja, mit hoz majd az előttünk álló négy hét, de abban mindenki biztos lehet, hogy emlékezetes torna vár ránk – fogalmazott a 41 éves Ronaldo, aki a futball által megszerezhető dicsőséget képviseli majd – azt, amit minden futballista szeretne elérni, ezúttal orosz földön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek