Starity

Már Magyarországon is kapható Karl Lagerfeld első sminkkollekciója

2018. június 14. 10:10   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A divatvilág ura most egy sminkkollekcióval kedveskedik a szépségápolás szerelmeseinek.

hirdetés
Már Magyarországon is kapható Karl Lagerfeld első sminkkollekciója
Fotó: Douglas

Még tavaly jelentette be az ausztrál sminkmárka, a ModelCo, hogy a Chanel tervezőjével, a kultikus Karl Lagerfelddel kollaboráltak. A sminktermékek az innováció jegyében készültek, és a csomagolásra külön hangsúlyt fektettek: a legtöbb készítményt Karl, és híres cicája, Choupette arca ékesíti. A termékeket szettekben illetve egyesével is megvásárolhatjuk, bónuszként pedig olyan szettek is elérhetőek, amikhez egy eredeti KL ékszertáskát kaphatunk.

Több mint 50 terméket ölel fel a limitált kiadásban elérhető kollekció: legtöbbjük az arcra, az ajkakra, és a szemekre fókuszál. Három szóval jellemzi a márka a termékeket: szofisztikált, modern és menő. 

Az  internetet valósággal elárasztotta a Kiss Me Karl kampány, rengeteg szupermodell promotálta az együttműködést. Shelley Sullivan, a ModelCo  igazgatója és kitalálója így nyilatkozott:

Nagyon nagy megtiszteltetés nekem, hogy a divat egyik leghíresebb és legikonikusabb alakjával, Karl Lagerfeld-el létrehozhattuk a KARL LAGERFELD + MODELCO nevet viselő limitált kiadású  kollekciót. Minden termék a ModelCo innovatív dizájnját viseli, és egy igényes, szűk körét képviseli a szépségipari termékeknek, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek.

Most pedig lássuk őket!

 

A termékek

A képeken látszó csodák már a magyar Dougles üzletekben is elérhetőek, sok más high-end sminkmárkával ellentétben. Te megvennnéd őket? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat új smink
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek