Starity

Hírek és képek érkeztek a Wonder Woman folytatásához

2018. június 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wonder Woman hatalmas sikerere után berendelték a film második részét, a napokban pedig pár hivatalos hír érkezett a Wonder Woman 1984-hoz.

hirdetés

A főszereplő, Gal Gadot nemrég lett a My Dearest Fidel producere, de kiderült, hogy nem a Fidel Castro életrajzi filmjében lesz először producer, mivel egy hírportál arról cikkezett, hogy Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Stephen Jones mellett ő is csatlakozik a posztot betöltők közé. A kosztüm tervező Lindy Hemming lesz, akit Oscar-díjjal is jutalmaztak munkájáért.

!!SPOILER AZOK SZÁMÁRA, AKIK NEM LÁTTÁK AZ ELSŐ RÉSZT!!

A Wonder Womannek valamilyen szinten egy picit szomorú vége lett, hiszen a repülőgépen életét vesztette Steve Trevor. A karaktert kedvelők nagyon szomorúak voltak miatta, de úgy néz ki, már nincs miért búslakodni, mivel Patty Jenkins rendező jelentette be hivatalos Twitter oldalán keresztül, hogy a karakter visszatér a folytatásban:

Üdvözlünk a WONDER WOMAN 1984-ben, Steve Trevor!

Ezzel posztolta ki az első hivatalos promóciós képet a filmhez! Az első jel arra, hogy a karakter visszatér, az volt, hogy Gal Gadot, Chris Pine, Lynda Carter és Kristen Wiig egyszerre ment Washington D.C.-be, valószínűleg mind a forgatás miatt.

Pár perccel Jenkins után Gadot is aktívkodott közösségi felületein, közzétette az első Diana Prince-t, avagy Wonder Womant ábrázoló promóciós képet!

 Tegnap kezdődött el hivatalosan a Wonder Woman második részének forgatása, Georgetownban, Washington D.C.-ben. Közösen mutatkozott sok idő eltelte után Gal és Chris, de sok egyéni fotó is készült. 

A film 2019. november 1-jén kerül majd a mozikba a Wonder Woman 1984 cím alatt.

Gal Gadot a forgatás alatt
Közös kép a forgatásról: Gal és Chris
Chris Pine a forgatáson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek