Starity

Miley Cyrus videoklipje nagy port kavar

2010. május 05. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus legújabb videoklipjében (Cant be tamed) egy kalitkában lévő madárt alakít, aki ki akar törni a környezetéből, s immár a maga ura akar lenni. Merész váltás a Hannah Montana vetítésének kezdte óta (mindössze 4 év telt el!). Vajon így is lesz a akkora sikere rajongói körében, mint a régi Mileynak? Vagy a 17 éves énekesnő rossz célközönséget talált meg legújabb imidzsével? Nem korai még a felnőtté válásról beszélnie?

hirdetés
Miley Cyrus videoklipje nagy port kavar

Mindössze pár hét telt el a 'Last Song' bemutatója után, s az énekesnő máris újabb dallal rukkolt elő. Can't Be Tamed című dala nagy felháborodást keltett a gyermekeiket védeni akaró amerikai szülők körében. Szerintük Miley nem a megfelelő célközönségnek szánta a dalt, s önmaga sincsen tisztában azzal a hatalmas felelősséggel, amit a vállán cipel.

A dal kezdése kísértetiesen hasonlít Britney Spears 'If u seek amy' c. dalához. A két énekesnőt egyébként az amerikai honlapok folyamatosan hasonlítják össze - egyenlőre Miley örvend több néspzerűségnek, ám ki tudja mennyi ideig. Az viszont tény, hogy Birtney blackout-korszaka jóval később, a lány 25-26 éves korában kezdődött, míg Miley csak 17 éves! Szülei vajon mennyire támogatják őt ebben?

Miley sokat változott a 'Party in the USA' videoklipje óta: itt már füstös szemekkel,feltupírozott hajjal és ijesztő jelmezekben láthatjuk őt, viszont - már nem az a mosolygós, állandóan bohóckodó tini, akit a Hannah Montanában láthattunk.

A kérdés már csak az, hogy vajon a 10-15 éves tinik szülei mikor fognak besokallni Miley viselkedésétől. Nektek hogy tetszik a videóklip?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek