Starity

Demi Lovato lemondta fellépését Peruban

2010. október 31. 16:04   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato korábban azt nyilatkozta, hogy nincs az a betegség, amiért cserben hagyná rajongóit, hiszen imádja őket. Azt is mondta, nem sűrűn szokott beteg lenni, s ha igen, akkor sosem olyan súlyos, hogy teljesen ledőltse őt a lábáról. Úgy tűnik, most mégis ez történt.

hirdetés
Demi Lovato lemondta fellépését Peruban

Rengeteg izgatott rajongó várta a tegnapi napot Peruban. Hiszen úgy volt, hogy jótékony célzattal koncertet ad majd Demi Lovato, azonban csalódniuk kellett. A rendezvény kezdete előtt nem sokkal Deminek közölnie kellett volna a rossz hírt. Azonban nem tudott megszólalni a telefonban, így a fiatal lány szóvivői szomorúan bejelentették, hogy a koncert sajnos elmarad, komolyabb betegség miatt. Hozzátették, azt nem tudják, hogy a közeljövőben meghirdetett koncerteken részt tud-e már venni az énekesnő, csak annyit mondtak: „Reméljük.”

Maga Demi egyelőre nem adott információt betegségéről, valószínűleg ennek az is lehet az oka, hogy nemrégiben törölte (vagy rosszakarók törölték) Twitter-profilját. A Sonny with a Chance című Disney-produkció 18 éves sztárja korábban a következőket nyilatkozta:

Nem szoktam betegeskedni. Nem is szeretnék, hiszen minden pillanatot ki akarok élvezni a rajongóimmal, egyszerűen imádom őket. Nekik köszönhetek majdhogynem mindent, nélkülük ma egyáltalán nem itt tartanék... az a sok támogatás, bizalom, szeretet, amivel elárasztanak... nincs is nagyobb kincs annál! Szóval nincs az a betegség, ami miatt csalódást okoznék nekik! Ha beteg vagyok ami ritkán esik meg nem szokott súlyos lenni, sosem voltam, még gyerekkoromban sem az a lázas, otthon fetrengős, sokáig betegeskedő típus!”

Reméljük, Demi hamarosan meggyógyul, és többet tudhatunk majd betegségéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek