Starity

Elvesztette kutyáját Ian Somerhalder és Nikki Reed

2018. június 19. 08:08   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder és Nikki Reed bundás barátja nemrég hunyt el, Ian és Nikki pedig az Instagram népével is megosztották a szomorú hírt.

hirdetés

A Vámpírnaplók színésze írásban is lerótta tiszteletét német juhászkutyája előtt, felelevenítve az Iraval töltött időket, és azt, hogy mennyi boldogságot tud hozni egy kutya az ember életébe:

12:11-kor ez a gyönyörű lány utoljára vett lélegzetet. A rák lassan felemésztette az én kislányomat, és mi semmit sem tudtunk tenni ellene. Ő volt a legcsodálatosabb állat, akit valaha láttam. A lélek, aki 1.000 nyelvet is beszélt. Gyerkőcöm, hiányozni fogsz, mindenki hiányolni fog téged, aki valaha ismert. Számtalan repülés, 100 repülőgépen töltött éjszaka, átutazás az országon, beleugrás minden tengerbe, óceánba és folyóba, egy loccsanásnyi boldogság. Köszönöm, hogy úgy szerettél, mint senki más. Tudom, hogy még mindig itt vagy velem lélekben, láttalak is ma reggel játszani Neech-csel. Apu szeret, gyerkőcöm! 

 

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on

Az Ian által feltöltött képek tökéletesen tükrözik, hogy Ira teljes mértékben családtagnak számított a Somerhalder háznál.

Férje után Nikki is a közösségi oldalán osztotta meg bánatát a követőivel:

Édes Ira csajszim, annyi közös emlék és kaland köt hozzád. A legjobb barátom vagy már egy jó ideje, de mégis, most itt ülök, és nem találom a szavakat, amikkel elbúcsúztathatnálak. Te a feltétlen szeretet definíciója vagy. Sokat tanítottál nekem sok mindenről és sokféle módon. Te egy biztos pont voltál életem minden fejezetében, te vagy a bújós pajtim és a legjobb barátnőm. Sokat utaztunk együtt, felfedeztünk hegyeket-völgyeket, repülőgépeket. Átutaztunk már az országon nem is egyszer, aludtunk teherautón, repülőgépen, hotelekben. Jelen voltál életem jelentős részében, így hát nehezen veszek búcsút tőled. Köszönöm, hogy a gyerekem voltál! Hamarosan visszahozlak a kedvenc tavunkhoz! 

 

A post shared by Nikki Reed (@nikkireed) on

Nyugodjon békében Ira, hisz a leírtak alapján megérdemli, amiért a lehető legjobb háziállata volt a Somerhalder családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek