Starity

Utódok 3: Minden, amit eddig tudunk a filmről

2018. június 23. 10:10   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney bejelentette a film legújabb szereplőit, valamint képeket osztott meg a gonoszok új külsejéről és azt is hozzá tette hogy Sarah Jeffery mint Audrey is viszontlátható lesz a csatorna filmjében.

hirdetés

A film legelső részét, 2015-ben láthatták a Disney rajongói. Ez olyan nagy sikert hozott, hogy 2016-ban bejelentették a film második részét amit, az amerikai rajongók 2017 nyarán láthattak a televízióban. A második részben olyan sztárok neve is felcsendült mint China Anne McClain vagy Whoopi Goldberg. Nagy kérdés volt hogy a csatorna zöld utat ad-e a film harmadik részének, de végül engedélyezte. 2018 tavaszán megkezdődtek a trilógia utolsó részének forgatásai. 

A Disney bejelentette a film új valamint visszatérő szereplőit is. Viszontláthatjuk a folytatásban többek között Dove Cameront, Cameron Boyce-ot, Sofia Carsont, Boboo Stewart-ot és Brenna D'amico is. 

Új szereplőként láthatjuk majd például Christian Converyt és Luke Rosslert. A legújabb gonosztevőt, Hades-t Cheyenne Jackson alakítja majd.

Az Utódok 3 nagyobb és jobb lesz mint valaha. A folytatást szintén a legendás Kenny Ortega rendezi majd. Új táncok és dalok valamint elkápráztató helyszínek. Nélkületek ez nem sikerült volna!

– nyilatkozta Dove Cameron a forgatásról.ű

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film disney új utódok
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek