Starity

Meglepetés albummal robbantott Beyoncé & Jay-Z párosa!

2018. június 19. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Duett albummal jelentkezett a R'n'B Királynője, Beyoncé és a Hip Hop Királya, Jay-Z!

hirdetés
Meglepetés albummal robbantott Beyoncé & Jay-Z párosa!
Fotó: Instagram

Mindenfajta előzetes bejelentés és promóció nélkül, csupán pár kósza pletyka által kitaposott ösvényen, június 16-án napvilágot látott Beyoncé és Jay-Z közös lemeze, az EVERYTHING IS LOVE. A kiadvány a páros családnevén, The Carters név alatt jelent meg.

A zeneipar egyik legbefolyásosabb és heves „magánéletű” sztárpárjának nagy bejelentésére az On the Run turnéjuk folytatásán, a nyár elején elstartolt OTR II londoni állomásán került sor. Az Egyesült-Királyságot, Európát és Észak-Amerikát érintő koncertkörút alkalmával legutóbbi albumaikat, a 2016-os Lemonade-et és a 2017-es 4:44-et népszerűsítik. Mindkét album személyes és egymáshoz fűződő gondolataik naplójaként is funkciónál, így izgalmas fellépéseknek lehetünk szem és fültanúi – erre pedig most rátesz még egy lapáttal a meglepetésszerűen érkezett új kiadvány.

Az EVERYTHING IS LOVE megjelenését követően rögtön lángra kapott a Twitter (vezető téma lett, míg Beyoncé jelenleg a #3) és valamennyi közösségi média felület, szinte minden országban.

Az albumon közreműködött többek között Quavo, Offset (Migos), Ty Dolla Sign, Cool & Dre, Boi-1da és Pharrell Williams is, jópáran a produceri munkálatokban is részt vettek a sztárpáros oldalán.

Beyoncé és Jay-Z egyúttal egy pazar, művészettel teli, szimbolikus videoklipről is lerántotta a leplet, melyet a párizsi Louvre-ban forgattak Ricky Saiz rendezővel, az új album Apeshit című dalához. A videót csupán 24 óra leforgása alatt 7 millióan tekintették meg a YouTube-on, jelenleg pedig 18 millió megtekintésnél jár.

Dallista:

  1. Summer
  2. Apeshit
  3. Boss
  4. Nice
  5. 713
  6. Friends
  7. Heard About Us
  8. Black Effect
  9. Lovehappy
  10. Salud! (– Csak Tidal-en elérhető!)

A házaspárnak jelenleg három gyermeke van – a hat éves Blue Ivy Carter és a nyáron született ikrek, Rumi és Sir. Szinte hihetetetlen, de Beyoncé és Jay-Z április 4-én ünnepelte 10. házassági évfordulóját.

Az On the Run II turné Cardiffban kezdődött június 6-án, melyet három brit állomás, Glasgow, Manchester és London követett, majd további 11 európai és 21 észak-amerikai dátum kerül sorra. Európában többek között Amszterdamban, Berlinben, Varsóban, Barcelónában, Rómában és Párizsban fordulnak meg. A turnédátumok teljes listája alább olvasható!

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Turnédátumok

6/19/2018 - AMSTERDAM ARENA – AMSTERDAM, NETHERLANDS

6/20/2018 - AMSTERDAM ARENA – AMSTERDAM, NETHERLANDS

6/23/2018 - PARKEN STADIUM – COPENHAGEN, DENMARK

6/25/2018 - FRIENDS ARENA – STOCKHOLM, SWEDEN

6/28/2018 - OLYMPIASTADION – BERLIN, GERMANY

6/30/2018 - STADION NARODOWY – WARSAW, POLAND

7/3/2018 - RHEINENERGIESTADION – COLOGNE, GERMANY

7/6/2018 - SAN SIRO – MILAN, ITALY

7/8/2018 - STADIO OLIMPICO – ROME, ITALY

7/11/2018 - OLYMPIC STADIUM – BARCELONA, SPAIN

7/14/2018 - STADE DE FRANCE – PARIS, FRANCE

7/15/2018 - STADE DE FRANCE – PARIS, FRANCE

7/17/2018 - ALLIANZ RIVIERA – NICE, FRANCE

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek