Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Kobra And The Lotus

2018. június 21. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja jelent meg a zenekar vadonatúj nagylemeze, amelyről egy újabb dal került megfilmesítésre.

hirdetés
Új kisfilmmel jelentkezett a Kobra And The Lotus
Fotó: Nat Enemede

Április 27-én került a lemezboltok polcaira a kanadai metálzenekar vadonatúj korongja, a Prevail II. Az újdonság hatalmas népszerűségnek örvend a célközönség körében, így a Kobra Paige vezette formáció hatalmas boldogsággal járja a nagyvilágot.

Az album felvezetőjeként a Losing My Hunamity című szám szolgált, majd ezt követően bemutatásra került a Let Me Love You című szerzemény is, mely nótának egy japán változata készült, és amelyhez egy különleges kisfilm is készült. Az album megjelenésének napján újabb videot osztottak meg a rajongókkal, a választás pedig a Fletwood Mac slágerére, a The Chainre esett. 

Néhány napja már köztudott volt, hogy az együttes Franciaországban újabb nótát készül megfilmesíteni, ám egészen a mai napig nem árulták el, hogy ezúttal melyik újdonság kap majd egy nem mindennapi képi világot. Néhány órája, a Napalm Records lemezkiadó gondozásában publikálásra került az új klip, a kamerák pedig a Velvet Roses című tételhez forogtak.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek