Starity

R. Kárpáti Péter megdöbbent, hogy férjhez megy Rebeka

2018. június 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, végre Kárpáti Rebeka is megtalálta a "Nagy Őt"! Ugyan előtte szakítottak Danival, de aztán rájöttek, hogy mégis elválaszthatatlan párjai egymásnak! Sok boldogságot kívánunk az eljegyzés alkalmából!

hirdetés
R. Kárpáti Péter megdöbbent, hogy férjhez megy Rebeka
Fotó: Kárpáti Rebeka Instagram

R. Kárpáti Pétert nagyon meglepődött, hogy megkérték lánya, Kárpáti Rebeka kezét! Azonban már benne volt a levegőben ez a történés, ugyanis a fiatalok nagyon szeretik egymást és általában mindig sülve-főve együtt vannak. Rebeka ugyan pár nappal előtte már bejelentette, hogy szerelme, a Győri ETO futballistája, Völgyi Dániel gyűrűt húzott az ujjára még a mallorcai üdülésük alkalmával. Dani egy kicsit meg is volt szeppenve, nem hitte volna, hogy ennyi szép dolog történik majd velük. 

R. Kárpáti Péter meglepetésében szóhoz sem jutott, bár tudta hogy eljön ez a pillanat a gyönyörűszép lánya életében. Bevallotta az újdonsült apósjelölt, hogy először csak fényképeket kapott a hőn szeretett kislányától, de az eljegyzési gyűrű látványától szinte elájult a megdöbbenésében. 

Reméljük a fiatalok sokáig boldogok lesznek együtt! Íme néhány fotó az újdonsült jegyesekről!

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

 

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek