Starity

Iszak Eszti attól fél, hogy beskatulyázzák őt az emberek

2018. június 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iszak Eszter és Tatár Csilla nemrég beszélgettek. Sok minden szóba került, Eszter főleg attól fél, hogy a mosolygós és kedves műsorvezető szerepből nem tud kitörni a későbbiekben, ugyanis az emberek megbélyegzik emiatt. Azonban, ha megnézed az interjút, láthatod, hogy igen sokoldalú és szerethető személyiség.

hirdetés
Iszak Eszti attól fél, hogy beskatulyázzák őt az emberek
Fotó: Blikk

Iszak Eszter és Tatár Csilla négyszemközt beszélgettek egymással, de ezt a kamerák keresztüzében tették meg. Eszti nagyon őszintén vallott magáról. Elmondta, hogy még mindig a VIVA tévé műsorvezetői szerepéről beszélnek róla az emberek, de ez egyébként egy meghatározó időszak volt az életében. Ugyan a fiatal lány az ismertségét nem ennek a televizíónak köszönheti, mert előtte modellként már dolgozott. Annyi biztos, hogy a tévézés nagyot lendített a karrierjén. Ugyanakkor hozzáteszi, hogy gyakran félreismerik az emberek, különböző tulajdonságokat tulajdonítanak neki. Majd bevallotta, hogy újabban a színészet is érdekli. 

Tatár Csilla vallja, hogy Iszak Eszti sokkal sokoldalúbb egyéniség, mint amilyennek hiszik. Sokan ridegnek és távolságtartónak hiszik, pedig az ismerősei szerint nagyon jó fej és közvetlen lány. Sokan tájékozatlannak is tartják, pedig a barátai megvédik, hogy Eszti szinte minden témához hozzá tud szólni, ha társalognak és könyveket is szokott olvasni. A műsorvezető már nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkel, de ő azt mondja, hogy higgyék el, ő nem egy buta lány.

Iszak Eszter több lábon áll az életben. Modellkedik, műsort vezet, a színészkedésre is rávehető és mostanában saját ruhamárkát is indított. Tehát az megállapítható, hogy Eszti nagy hatással van az emberekre Magyarországon és a mosolya magával ragad szinte mindenkit.

Íme egy kép az interjúból és hozzá a videó is!

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek