Starity

Luis Suárez megerősítette, hogy úton van a harmadik gyermeke

2018. június 22. 16:04   |   Szerző: Gabe Logan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 100. válogatott meccsét vb-góllal ünneplő Suárez azt is elárulta, hogy milyen nemű lesz majd az újszülött.

hirdetés
Luis Suárez megerősítette, hogy úton van a harmadik gyermeke
Fotó: http://www.goal.com/en/news/suarez-announces-wifes-pregnancy-after-world-cup-heroics/1anzyf703sf7i159nxhqwe33t1

Mint azt már sokan tudják, Uruguay 1–0-ra legyőzte Szaúd-Arábiát a világbajnokság A-csoportjában, így a kvartett harmadik fordulójának eredményeitől függetlenül eldőlt, hogy a házigazda Oroszország mellett a dél-amerikai együttes jut be a nyolcaddöntőbe. 

A találkozó után a győztes gólt szerző Luis Suárez értékelte a történteket, valamint megerősítette, amit már a gólöröméből is sejteni lehetett: felesége ismét várandós. A 31 éves csatár azt is elárulta, hogy a harmadik gyermekük fiú lesz.

A párnak korábban egy lánya (Delfina 2010-ben), valamint egy fia (Benjamín 2013-ban) született. 

„Ma bebizonyosodott, hogy nincs könnyű ellenfél. Nagyon fontos volt, hogy továbbjussunk a csoportból. Természetesen még sok mindenben kell javulnunk, mivel nem teljesen úgy játszottunk, ahogy szeretünk volna. Azonban ami igazán számít, az az eredmény, én pedig nagyon büszke vagyok, hogy Uruguay sorozatban a harmadik világbajnokságon is bejutott a nyolcaddöntőbe” – nyilatkozott Luis Suárez, aki a 100. válogatott mérkőzésén az 52. találatát szerezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

vb suarez Sofia Balbi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek