Starity

Arról kérdezték Emeraude Toubiát, melyik szuperhős lenne

2018. június 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shadowhunters sorozat sztárjai június 16-án és 17-én részt vettek a The Hunters of Shadow 2 eseményen.

hirdetés

Emeraude Toubia is részt vett az eseményen, a második napon a csoportos panel során megkérdezték őt, hogy melyik szuperhős lenne legszívesebben vagy ki a kedvence, ő pedig azt válaszolta, hogy vagy Wonder Woman vagy pedig Macskanő.

Egy rajongó kérésére a fotózkodás során pózolt is a Csodanőként, egy W betűt tartva kezében. Érdekesség, hogy a színésznő követi is Twitteren a Wonder Womanről szóló önálló film oldalát és a főszereplő Gal Gadotot is.

Emeraude Toubia, mint Wonder Woman

Egyébként a panelben kérdezték tőlük, hogy van-e olyan film, amiben mindnyájan szívesen játszanának, együtt és egy kis megbeszélés után mindenki azt válaszolta, hogy Jurassic Park. Kérdezték tőlük továbbá, hogy melyik Disney-szereplőt alakítanák, Emeraude válasza pedig az volt, hogy Nala az Oroszlánkirályból. 

SPOILER A SHADOWHUNTERSHEZ!

A színésznő bevallotta, hogy a Shadowhunters 3B-ben imádja a Sizzy jeleneteket, ugyanis ő és Alberto Rosende is megerősítette, hogy karaktereik között lesz valami. Szerinte karaktere, Isabelle Lightwood nagyon jól meg lett csinálva. Imádja a ruhásszekrényét is. 

A Will Tudorral közös panelben megkérdezték, hogy ha utazhatna az időben, a jövőbe vagy a múltba menni, ő pedig azt válaszolta, hogy inkább a múltba, hogy kijavítsa elkövetett hibáit.

Toubia továbbá nézi a Vámpírnaplók című sorozatot, Elena Gilbert karakterében saját magát látja, olyan neki, mintha testvérek lennének. A sorozatokkal kapcsolatban, még nem kezdte el a Stranger Things című sorozatot, mert fél, hogy nem tud elaludni – mondta ezt nevetve. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek