Starity

Tom Hiddleston elmondta, miért a végtelen háborús jelenet a kedvence

2018. július 02. 21:09   |   Szerző: choiseoyeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Párszor már hallhattuk a pletykát, miszerint Hiddleston idén utoljára bújt a kedvenc rossz fiúnk bőrébe, ám most meglepő nyilatkozatot tett a színész.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz! Csak akkor olvasd el, ha már láttad az új Bosszúállók filmet, vagy nem bánod, ha előre megtudsz információkat!

A legutóbbi Marvel film, a Végtelen háború kezdő jelenete óriási sokk volt a közönség számára, mikor Loki, Thanos kezei által hal meg, hogy bátyját védelmezze,ezzel az egyik végtelen követ a film főgonoszának a kezeibe adja, mellyel a teljes univerzumot elpusztítaná. Hiddlestonnak a jelenet rengeteget jelentett, a karakter végül elfogadhata önmagát igazi Odinsonként, hogy miért azt a nemrégiben megrendezett Seattle-i ACE Comic Con-on el is árulta nekünk.

Amikor az utolsó jelenetet is leforgattuk a filmhez, akkor értettem meg igazán, hogy Loki mit, és miért tett. Azzal, hogy Odinsonnak hívhatja magát lezárhatja az eddigi útját és tetteit. Loki halála érzelmileg megemelte a tétet, amik drasztikusan emelkednek, Thanos egy olyan ember, aki veszélyesebb, mint akit korábban láttunk.

Nem titok, hogy a Loki vitathatatlanul az egyik legátfogóbb és alaposabb ívvel rendelkezik az egész Marvel filmes univerzumban. Már az első Thor filmben is sejthettük, több mint egy manipulatív anti-hős karakter. Mindezek ellenére lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Loki még egyszer megjelenhet meg a MCU-ban. Tom megnyílvánulására magyarázatot ad egy videó, amit a Comic Con keretein mutattak be, melyben a Thanossal való harc végén a halálát követően végül elfogadja a helyét Odin fiaként. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek