Starity

Han Solo fegyvere őrületes összegért kelt el

2018. június 26. 18:06   |   Szerző: choiseoyeon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen összegért kelt el a híres fegyver. Akár te magad is megvásárolhattad volna!

hirdetés
Han Solo fegyvere őrületes összegért kelt el
Fotó: Futurism

A fénykard kétségtelenül a legikonikusabb fegyver a Csillagok háborúja rajongói körében, de a blaster a közelébe se érhet. Ha a kardnak nincs mágikus ereje, akkor a blaster a módja annak, hogy működjön, és csaknem minden nem Jedi karakter használja egy bizonyos ponton.

Ez különösen igaz a Han Solóra, aki a saját, módosított Blasterját viseli, ami nagyon népszerűvé vált a Star Wars rajongók között.  Olyannyira az, hogy a Star Wars: A jedi visszatér forgatása során használt fegyver több mint 500 000 dollárért (140 millió forint) kelt el.

Az értékesítésre egy Las Vegas-i aukción került sor, a The Hollywood Reporter írása alapján. A rendelkezésre álló egyéb filmek, köztük a Superman III-as ruhája (Christopher Reeve kopja) és egy fekete gyapjú ruha, amelyet Marilyn Monroe viselt. A Superman jelmez 200.000 dollárért , míg a ruha 50.000 dollárért járult hozzá az Abraham Lincoln elnöki könyvtár alapítvány javára. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek