Starity

Nem kap folytatást a Famous In Love

2018. június 30. 14:02   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marlene King sorozata, a Famous In Love nem tér vissza harmadik évadra, a Freeform elkaszálta az alacsony nézettség miatt.

hirdetés

A Rebecca Serle könyve alapján készült sorozat 2017-ben indult, és folytatódott idén a második évaddal, ám kiderült, hogy a Freeform úgy döntött beszünteti a sorozatot, annak ellenére, hogy az évadzáró függővéggel ért véget.

A Freeform a Twitteren közölték a csalódott rajongókkal, hogy a sorozat nem folytatódik tovább. Bella Thorne, a sorozat főszereplője és a több szereplő is ma reggel tudta meg a Twitterről a sorozat sorsát. Nemtetszésüknek és csalódásuknak hangot is adtak:

Most komolyan így kell megtudnom, hogy megszüntették a sorozatot? Ha ez komoly, nagyon csalódott leszek. Megbántottatok, Freeformosok. Legalább egy telefonhívást megérdemeltem volna.

– írta Bella Thorne Twitter oldalán.

#FamousInLove rajongók: furcsa/zavaros nap. A beszámolók ellenére, én NEM hallottam hivatalosan a kaszáról - úgyhogy még mindig reménykedem a harmadik évadban, még ha kicsi esély is van rá. Szerettem Rainer-t alakítani, hiányozni fog.

– írta Carter Jenkins.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Marlene King, a sorozat producere nem bírta elviselni Bella dívás viselkedését és ezért fejezték be a sorozat forgatását. King a vádakat tagadta Twitter-oldalán, elmondta, hogy nagyon jó viszonyban van a feltörekvő színésznővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek