Starity

Itt legjobb nyári horvátországi buli! - Aquarius Club Novalja tengerpartján

2018. június 29. 09:09   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Horvátországban, a Pag szigeti Zrće strandon immár 25 éve várja a bulizókat az Adriai-tenger egyik legnépszerűbb klubja, az Aquarius, amely mindössze 2 km távolságra van Novalja városától. Autópályán könnyen megközelíthető, mindössze pár kilométert kell autóúton megtenni a priznai kompkikötőig, ahonnan rövid kompozás után kiköthetünk Pagon.

hirdetés
Itt legjobb nyári horvátországi buli! - Aquarius Club Novalja tengerpartján

Világszínvonalú klubélet

A klub egész nap strandbárként és étteremként működik, de már délután elkezdődnek a legendás strandpartik, az igazi klubprogramokat pedig éjjel tartják. Az Aquarius a legszínvonalasabb zenei programokat kínálja vendégeinek - a világhírű nevekkel, népszerű DJ-kkel. A világ leghíresebb klubjaihoz hasonlóan a Zrće strand Aquarius klubja gazdag programját olyan fesztiválokkal és fellépőkkel alakították ki, amelyekre hónapokkal korábban elfogy minden jegy.

Az emlékezetes partik színhelye

A legfrissebb zenei stílusok, szép strand, lenyűgöző belső tér, két szabadtéri helyszín… Nem csoda, hogy az Aquarius már délutánonként megtelik vendégekkel, akik a végtelen bulizás élményeit keresik – és meg is találják.  A klubba az év minden szakában több ezer nemzetközi vendég érkezik, ami különös és egyedi hangulatot teremt. 

Modern kialakítás és csúcskategóriás szolgáltatások

Az Aquarius pontosan azért lett ismert, mert szakít a megszokottal, folyamatosan új és modern ötletekkel dobják fel a partikat és magát a klubot is. 

A klub luxus VIP szolgáltatásokkal is várja a szórakozni vágyókat: ettől a szezontól kezdve például kellemes és hangulatos cabanákat - nyári medenceházakat - is lehet bérelni, ami ideális a baráti társaságok, és azok számára, akik szeretnének kissé elvonulni a nyüzsgés elől. Az árak mindezek ellenére elérhetőek, így aki a nyarat nem tudja elképzelni valódi tengerparti klubhangulat nélkül, az mindenképpen látogasson el az Aquariusba.

Nézd meg az autópályadíj-kalkulátor segítségével, mennyibe kerül majd eljutni a horvátországi nyaralás helyszínére!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek