Starity

Izgalmas: újabb előzetest osztott meg DVD-jéhez Tarja

2018. július 02. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heteken belül a boltok polcaira kerül a metálkirálynő vadonatúj DVD-je, amelyhez egy újabb előzetest osztott meg.

hirdetés

Július 20-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Nightwish egyik alapítójaként is ismert metálénekesnő vadonatúj DVD-je, ami az Act II elnevezést kapta. Az újdonságot máris hatalmas izgalom övezi, mindezek fokozásáról pedig maga Tarja gondoskodik, aki folyamatosan újabb- és újabb információkat oszt meg a kiadványról.

Elsőként egy rövid előzetesnek lehettünk szemtanúi, majd egy élőfelvételes kisfilm képében bemutatták a Love To Hate című dalt, ami az ex-Nightwish-énekesnő legutóbbi korongján, a 2016-os megjelenésű The Shadow Selfen került elhelyezésre. Ezt követően egy újabb felvezető került megjelenésre, melynek köszönhetően újabb különlegességek tárultak a rajongók elé, többek között néhány eddig még sosem látott fotókat tartalmaz.

Az izgalmak azonban itt még nem értek véget, hiszen nemrégiben egy újabb élőfelvételes video került kimásolásra a DVD-ről, a választás pedig ezúttal az Undertaker nevezetű slágerre esett, mely nóta különlegességéről a múlt héten rántotta le a leplet a vokalista. A mai napon azonban újabb meglepivel jelentkezett a finn dalos pacsirta, ami nem más, mint egy újabb előzetes, ami további különleges pillanatokat tár fer a fotózásokról, valamint bepillantást enged a kiadványra felkerült két, teljes hosszúságban megtekinthető koncertről, melyek egyike a Hellfesten, a másik pedig a Woodstock nevezetű fesztiválon került rögzítésre. 

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek