Starity

Valódi világpremiert tűz műsorra az HBO GO

2018. július 04. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 11-én igazi világpremierként érkezik az HBO GO-ra a Gyilkos Játékok, az 1988-as kultfilm sorozatadaptációja.

hirdetés

Veronica Sawyernek (Grace Victoria Cox) a Heathers nevű, nagyon különböző, ám egyformán gonosz tagokból álló lányklikkel gyűlik meg a baja. Veronica jó ember volt, amíg bele nem szeretett a város rosszfiújába, JD-be (James Scully). A lánybanda névadója Heather Chandler (Melanie Field) aki a két ugyancsak Heather névre hallgató társával, a szabadelvű Heather Duke-kal (Brendan Scannell), és a másik kettő árnyékában élő Heather McNamarával (Jasmine Mathews) rettegésben tartják a középiskolát.

A sorozat nagy hangsúlyt helyez az LGBTQ karakterekre és a középiskolában elterjedt bullyingra (megfélemlítés, megalázás), miközben provokatív, szarkasztikus humorával egyszerre szórakoztató alkotás is. 

A Gyilkos Játékok valódi világpremier lesz az HBO GO-n, hiszen Amerikában a sorozatot végül az Államokban történt sajnálatos iskolai lövöldözések miatt nem mutatják be.  

A 10 részes sorozat július 11-től hetente dupla részekkel, magyar felirattal lesz látható az HBO GO-n, a szinkronos változat csak valamivel később, szeptembertől lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek