Starity

Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea nyerte a versenyt

2018. július 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap élőben lehetett követni a Duna TV-n és a Duna Worldön 19.30-tól a Miss World Hungary szépségversenyt, ahol hazánk 16 szép hölgye közül választották ki a legszebbet.

hirdetés
Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea nyerte a versenyt
Fotó: Polyák Attila/Origo

A casting már hetekkel ezelőtt lezajlott, az alversenyek során a húszból négy lánynak búcsúznia kellett, így alakult ki a top 16, vagyis a döntős mezőny: Bui Tiky, Doszkocs Dominika, Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia, Glonczi Bianka, Józsa Eszter, Kántor Bianka, Kiss Rebeka, Kovács Vivien, Magicz Mirtill, Mészáros Dóra, Noll Petra, Ollári Barbara, Szakálos Dóra, Szarvas Andrea és Tóth Panni.

A verseny kezdetekor Freddie, azaz Fehárvári Gábor Alfréd szórakoztatta a nézőket dalpremierjével, majd Kraszkó Zita és Kovács Koko István konferált a továbbiakban. Négy tour volt a verseny során, egy fürdőruhás, egy kreatív tour, egy nemzeti ruhás és végül egy estélyis. Először a fürdőruhás tour következett, ahol a 16 lány bikiniben mutatta meg magát, miközben Berkes Olivér mutatott be egy dalpremiert, a forduló végén pedig Kiss Rebekától és Mészáros Dórától köszöntek el. 

A legszebb 14 lány

A következő tour előtt Király Viktor új hangszerelésben hozta el a Budapest Girl című dalát, majd következett a kreatív tour, az a felvonulás ahol a Labdarúgó-világbajnokság által ihletett ruhákban vonult fel a 14 lány, majd megint kettőtől búcsúzni kellett, ők Doszkocs Dominika és Kántor Bianka. Egyébként a tour alatt az osztrák Cesár Sampson énekelt.

Ezután Zävodi szórakoztatta a nézőket, majd a nemzeti ruhás forduló következett, miközben Veres Mónika Nika, a Fool Moon és Szirtes Edina Mókus énekelt. A végén Kovács Vivien és Glonczi Bianka távozott.

Következőként Vastag Csaba lépett színpadra, majd jött a végső forduló, ahol a 10 lány estélyiben vonult fel, közben pedig Fehérvári Gábor Alfréd, Veréb Tamás, Berkes Olivér és Király Viktor énekeltek. Kialakult a döntős mezőny, ami Fekszi Szimonettából, Galambos Patríciából, Józsa Eszterből, Szarvas Andreából és Tóth Panniból tevődött össze.

A közönségszavazást és a Legszebb mosoly szavazást is Szarvas Andrea nyerte. A második udvarhölgy Józsa Eszter, az első Galambos Patrícia lett, a korona pedig végül Szarvas Andrea fejére került. A 15 tagú zsűri ezek szerint egyetértett a közönséggel. Ezáltal a vésztői lány képviselheti Magyarországot a decemberi Miss World világversenyen, Kínában.

A tavalyi győztes, Koroknyai Virág átadja a koronát Szarvas Andreának

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek