Starity

Érzelmes poszttal erősítette meg eljegyzését Justin Bieber: „Hailey, egyszerű, te vagy életem szerelme”

2018. július 10. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érzelmes sorokat szentelt Instagramon modell kedvesének, Hailey Baldwinnak Justin Bieber.

hirdetés

Szemtanúk buktatták le a fiatal jegyes párt, miután Justin egy étteremben kérte meg Hailey kezét, sok-sok vendég előtt, július 7-én, szombaton, a Bahama-szigeteken.

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Így a sztár, miután a hír tegnap délután körbement, ma reggel megerősítte eljegyzésének hírét egy hosszú Instagram-posztban, amelyben fogadalmat is tett élete szerelmének.

Vártam volna kicsit, de a szavak gyorsan szállnak. Figyelj, nagyon egyszerű: Hailey annyira szerelmes vagyok beléd és mindenbe, ami te vagy! Elkötelezett vagyok, hogy életem során jobban megismerjem minden porcikádat türelemmel és kedvességgel. Megígérem, hogy családunkat Jézus Szent Szellemében vezetem, és hagyom, hogy segítsen nekünk mindenben, amit csinálunkk, vagy döntésben, amiket hozunk. A szívem szétrobban, annyira teljes, és MINDIG előre foglak helyezni! Életem szerelme vagy, Hailey Baldwin, és senki mással nem akarnám leélni azt. Jobb emberré teszel, kiegészítesz!!! Alig várom életem legjobb szakaszát! Vicces is, mert most már mindennek van érelme! 

A másik dolog, amiért izgatott vagyok, hogy a kistesóm és kishúgom újabb egészséges, stabil házasságot lásson, és ugyanezt keressék az életben! Isten időzítése tökéletes: hetedikén jegyeztelek el a hetedik hónapban, a hetes szám pedig a spirituális tökéletesség, igaz, le is googlizhatod! Őrület, nem? Egyébként nem terveztem, de jó érzés, hogy a jövőnk biztosítva van! Jobbak leszünk 70 évesen, baby, itt jövünk mi!

– írta a meglepő sorokat.

Hailey és Justin már korábban is randiztak együtt: 2015 elején még csak barátok voltak, majd 2016 januárjában már együtt nyaraltak és csókolózás közben kapták le őket. Ezt a felvételt később Bieber is megosztotta. Miután különváltak pár hónappal később, Hailey bevallotta, hogy sokáig nem beszéltek, ami nehéz időszak volt az életében.

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek