Starity

Selena Gomezt nem érdekli Justin Bieber eljegyzése

2018. július 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez boldog Justin Bieber nélkül: akármilyen nagy volt a szerelmük, a sebek még nagyobbak.

hirdetés
Selena Gomezt nem érdekli Justin Bieber eljegyzése
Fotó: A kép csak illusztráció

Még a világ nagyban Justin Bieber eljegyzéséről beszél (legalábbis egy kis része biztosan), Selena Gomez nem. Az énekesnő legutóbbi szakítása során rájött, hogy bármekkora volt szerelmük, a sebek nem gyógyulnak be. Justin Bieber is korábban elismerte, hogy rossz szakaszában jött össze a csinos énekesnővel, akit gyakran megcsalt és megalázott. Selena Gomez azóta is mentális problémákkal küzd, és a lupusza is emiatt alakult ki.

Így érthető, hogy Justin végül nem Selena mellett kötött ki, hanem Hailey mellett. A modellről már 2016-ban így nyilatkozott a GQ-nak:

Lassítanom kell, hiszen mi van, ha Hailey lesz az a lány, akit feleségül veszek? Ha megbántom, ha tönkreteszem őt, azt nem lehet helyrehozni. Ő egy olyan ember, akit nagyon szeretek.

2018-ban pedig valóban megkérte a kezét, miután külön töltöttek némi időt. Selena Gomez, hogy érzi magát? Állítólag sehogy.

Nem érdekli. Minden jót kíván Justinnak, de már túl van rajta. Nem valóak egymáshoz, s a legutóbbi szakításuk alkalmával végleg lezárta

– osztotta meg a PR-ja.

Az énekesnő emellett New Yorkban pihen baráti társaságával, szemmel láthatóan egészségesen és boldogan.

 

Theresa Marie Mingus (@tmarie247) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek