Starity

Kioktatott egy oldalt Gigi Hadid, hiszen megtámadták kapcsolatát Zaynnel

2018. július 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután egy hónapot külön töltöttek, Gigi Hadid és Zayn Malik újra egymásra talált, amely sok rajongónak szúrja a szemét.

hirdetés
Kioktatott egy oldalt Gigi Hadid, hiszen megtámadták kapcsolatát Zaynnel
Fotó: Instagram

Márciusban bejelentették, hogy szakítottak, ám április végén már félreérthetetlen pózban kapták le őket a lesifotósok New Yorkban. Ám azóta még kevesebbet posztolnak románcukról, így egy Instagram-oldal arra jött létre, hogy bizonyítsa, sosem volt semmi Gigi és Zayn között, avagy csak hírverés miatt járnak.

Az oldal és a poszt, amely kiverte a biztosítékot a modellnél

Ez szemet szúrt Giginek, és egy hosszú kommentet hagyott az oldalon:

Úgy érzem, mintha minden nap új posztokban jelölnétek meg.. kérlek, álljatok le. Ez borzalmasan negatív, nem haragszom, vagy ilyesmi, egyszerűen ennél szebb világban élünk annál, hogy négy fal között próbáljatok egy kapcsolatot megfejteni két ember közöt, aminek 99%-át nem is látjátok. Mozduljatok ki! És nem akarom, hogy Zayn bekövessen Instagramon, ez nem bizonyít semmit, hiszen virtuálisan inaktív... Elég, hogy a szemem a mellkasára van tetoválva.

(...) Hívhatjátok promónak, de amikor a barátomról posztolok, mint bárki más, azt csak támogatás jeléül teszem, hiszen szeretjük egymást, és izgatottak vagyunk a másikért. (...)

Páran nehezményezték, hogy Gigi nyilvánosan, nem üzenetben írt, mire a modell bocsánatot kért, hiszen ő is csak ember, és hirtelen erre a megoldásra nem gondolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek