Starity

Szakított Liam Payne és Cheryl

2018. július 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiuk miatt magánéletük tiszteletben tartását kéri az egykori pár, Liam és Cheryl.

hirdetés
Szakított Liam Payne és Cheryl
Fotó: Instagram

Liam Payne és Cheryl csaknem két teljes évet töltött együtt, amely során fiuk is született, Bear Payne. A pár kapcsolatát ennek ellenére sokan támadták, hiszen először az X-Faktorban találkoztak, amikor Liam még csak 14 éves volt, Cheryl pedig már a zsűri székében ült. Jó pár évvel később, 2017-ben pedig fiuk született, nem sokkal azután, hogy Payne szakított Sophia Smith-szel.

Az eljegyzés híre után szóba került, hogy a korból adódó különbségek egyre nagyobb lyukat fúrnak a pár életébe, hiszen Liam bulizni szeretett volna, míg Cherylnek a gyermek lett a legfontosabb. Az év februárjában így olyan hírek kaptak szárnyra, hogy megfeneklett a szerelmük és a szakítás küszöbén állnak. Ezt később Liam is megerősítette egy interjúban, ám akkoriban elhessegették a megjegyzéseket azzal, hogy kéz a kézben jelentek meg a Britsen.

A nézeteltérések mindenesetre tovább folytatódtak, hiszen alig egy hete Cheryl Twitteren jelentette be, hogy szakítottak.

Szomorúak vagyunk, hogy azt kell mondanunk, külön folytatjuk. Nehéz döntést hoztunk meg ezzel. Még mindig szeretjük egymást, mint családot. Bear a világunk, ezért megkérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, mialatt mi kitaláljuk közösen, hogyan tovább.

Liam ugyanezt osztotta meg, ám előtte pár órával kislemezét hirdette Twitter-fiókján.

Kitartást kívánunk az egykori párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek