Starity

Rekordot döntött Kylie Jenner: ő lehet a legfiatalabb „self-made” milliárdos

2018. július 12. 14:02   |   Szerző: koroleva

A sminkmogul élete egyre jobban kezd tündérmesévé válni: egy gyönyörű gyermek édesanyja, és a világ egyik legnagyobb sminkmárka tulajdonosa.

hirdetés

#Girlpower!

A Kardashian-klán legfiatalabb – és immár legvagyonosabb – tagja szédületes karriert fut be a szemünk előtt: sminkmárkája, a Kylie Cosmetics csupán lipkitek eladásával 2017-ben már 330 millió dollár nyereséget termelt ki, 2018-ban ez az összeg körülbelül 800 millió dollárra növekedett. A cég 100%-ban Kylie tulajdona, akinek teljes vagyonát körülbelül 900 millió dollárra becsülik (kb. 250 milliárd forint).

Így Amerika negyedik leggazdagabb self-made milliomosa lett 25 év alatt. Ám nemcsak nőként ír történelmet, hanem tiniként is: a specifikusok szerint, ha a márka jövőre átlépi a bűvös egymilliárd dollárt, a lány átveszi Mark Zuckerberg helyét a legfiatalabb self-made dollármillárdos lista tetejéről.

Kylie így fogalmazott Instagram oldalán:

Egyszerűen nem hiszem el, hogy most éppen a Forbes címlapomat osztom meg veletek... Köszönöm a cikket és az elismeréseteket. Annyira szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap, amit szeretek. Álmodni sem mertem volna erről! 

Kylie Jenner hamarosan dollármilliárdos lesz
  twitter 
hirdetés

Címkék

pénz siker címlap

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek