Starity

Rekordot döntött Kylie Jenner: ő lehet a legfiatalabb „self-made” milliárdos

2018. július 12. 14:02   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sminkmogul élete egyre jobban kezd tündérmesévé válni: egy gyönyörű gyermek édesanyja, és a világ egyik legnagyobb sminkmárka tulajdonosa.

hirdetés

#Girlpower!

A Kardashian-klán legfiatalabb – és immár legvagyonosabb – tagja szédületes karriert fut be a szemünk előtt: sminkmárkája, a Kylie Cosmetics csupán lipkitek eladásával 2017-ben már 330 millió dollár nyereséget termelt ki, 2018-ban ez az összeg körülbelül 800 millió dollárra növekedett. A cég 100%-ban Kylie tulajdona, akinek teljes vagyonát körülbelül 900 millió dollárra becsülik (kb. 250 milliárd forint).

Így Amerika negyedik leggazdagabb self-made milliomosa lett 25 év alatt. Ám nemcsak nőként ír történelmet, hanem tiniként is: a specifikusok szerint, ha a márka jövőre átlépi a bűvös egymilliárd dollárt, a lány átveszi Mark Zuckerberg helyét a legfiatalabb self-made dollármillárdos lista tetejéről.

Kylie így fogalmazott Instagram oldalán:

Egyszerűen nem hiszem el, hogy most éppen a Forbes címlapomat osztom meg veletek... Köszönöm a cikket és az elismeréseteket. Annyira szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom nap mint nap, amit szeretek. Álmodni sem mertem volna erről! 

Kylie Jenner hamarosan dollármilliárdos lesz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

pénz siker címlap
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek