Starity

Íme a Harry Styles-fanfiction filmjének két főszereplője

2018. július 12. 19:07   |   Szerző: Glamster

Most már tényleg érkezik az After a mozik vásznára: kiválasztották a két főszereplőt.

hirdetés

Eredetileg a Teen Wolf sztárját, Daniel Sharmant (Hardin / Harry) és Julie Tellest választották (Tessa) a két főszerepre, ám időpontegyeztetési gondok adódtak és végül visszaléptek. A rajongók Indiana Evanst szerették volna Tessaként látni, és a színésznő is írt arról, hogy szívesen elvállalná az egyetemista lány karakterét, ám végül Josephine Langfordra esett a végső választás. A hölgy neve ismerős lehet, hiszen Katherine Langford kishúga.

A lány tökéletesen megtestesíti a regényben említett szőke haj és óceánkék szem párosát

A színésznő természetesen nagyon izgatott, hiszen ez az első nagyobb szerepe. Párját, Harry Stylest, avagy Hardin Scottot pedig végül Hero Fiennes Tiffin hozza majd, aki feltűnt a Harry Potter és a félvér hercegben is csaknem 10 évvel ezelőtt. Azóta inkább kisebb szerepeket kapott, így a népszerű triológia számára is áttörést jelent.

A hírt Anna Todd is megerősítette Instagram-oldalán, hosszan ecsetelve, hogy tökéletesebb szereplőket elképzelni sem tudott volna.

A színész sokban hasonlít Harry Stylesra, így a rajongók örültek a választásnak

Az After könyv Magyarországon is megjelent, ám eredetileg a Wattpaden publikálta Anna Todd, mint „One Direction fanfiction”. Közel 500 millió olvasó és hatalmas népszerűség után lehetőséget kapott fizikális formában való megjelentetésre is globálisan, így Harry Styles nevét szerzői jogi okokból Hardin Scottra változtatták.

Ez nem az első eset, hogy egy fanfiction milliókat hozott az írónak: A szürke ötven árnyalata eredetileg az Alkonyat után íródott meg és a Blogspoton publikálta a fejezeteket a szerző.

Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább. Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott. Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt. Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához. Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt? Talán azért, mert ez szerelem? (Bookline

Ahogy Anna Todd írta le a karaktereket eredetileg:

Harry Styles és Indiana Evans
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek