Starity

Megérkezett Saoirse Ronan és Margot Robbie közös filmjének előzetese

2018. július 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mária skót királynőben a címszereplő Máriát az Oscar-díjra is jelölt Saoirse Ronan formálja majd meg, míg I. Erzsébetet a szintén Oscar-jelölt Margot Robbie.

hirdetés

A Mária skót királynőhöz a héten készültek el a hivatalos közösségi oldalak, ahol először publikálták az első két karakter promóciós poszterét és bejelentették, hogy a hivatalos előzetes 2 és fél perces lesz, valamint 12-én jelenik majd meg. Fél ötkor tette közzé a Twitterre és Instagramra a hivatalos oldal, majd a YouTube-ra is felkerült.

A film története szerint Mária Franciaországból visszatér Skóciába, hogy ismét ő ülhessen a trónra, de ezt nem nézi jó szemmel unokatestvére, I. Erzsébet angol királynő. Akkoriban a férfiak ültek a trónra, ami nem kedvez számukra a rivalizálás alatt. A történetet a Focus Features előtt már a 1972-ben is feldolgozták, valamint sorozatként 2013-tól 2017-ig is. 

A hazai mozikban várhatóan október 4-én jelenik meg a film. 

Íme az előzetes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek