Starity

Jackie Channel készít filmet Martina Stoessel

2018. július 14. 13:01   |   Szerző: Astronomergirl.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az argentin tehetség nem csak a zenei iparban találja meg a helyét. A Violettának köszönhetően színészi tudásait is megcsillogtatta már az évek során.

hirdetés

Miután a Tini, el gran cambio de Violetta című mozifilmmel végleg lezárták a sorozatot,Tini a szólóénekesi pályájára koncentrált. Most viszont visszatér a képernyőkre. 

Június eleje óta járja a sztár a nagyvilágot, családjával együtt. Főként olyan helyeken fordult meg, ahol még nem tudott körülnézni, többek között Kínában, New Yorkban és Prágában.

Ám a munka nem állhat meg! A városnézés mellett a film forgatása Sanghajban, illetve Prágában történt, ahol maga Jackie Chan vezette a felvételt. Néhány szerencsés prágai rajongó a helyszínen is figyelmen kísérhette az előkészületeket.

Édesapja, Alejandro Stoessel megerősítette, hogy a My Diary címet kapta, ami egy romantikus történetet mutat be.

Ez az ölelés örökre megmarad bennem. Soha az életemben nem tudtam volna elképzelni, hogy Kínába utazok filmet forgatni... ez volt az egyik legszebb és -különlegesebb élményem, és valószínűleg egész életemben az marad. Jackie Chan, elképesztő volt veled találkozni... sokkal több, mint amit valaha el tudtam képzelni! Minden, amit elértél és amit továbbra is elérsz, a munkádnak, fegyelemnek és az erőfeszítésnek, ám mindenekelőtt a nagy szívednek köszönhető! Annyira szeretlek! Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a nagy projektnek!

– írta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film forgatás Kína
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek