Starity

Új dallal jelentkezett az Am I God

2018. július 15. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köteles Leander különleges csapata a minap jelentkezett új tétellel, ami vélhetően második lemezükre kerül majd fel.

hirdetés

Az Am I God egy pop-rock stílusú, elektromos hangzásvilággal megspékelt zenekart takar, amit Köteles Leander a Leander Rising egyes tagjaival hívott életre - nem kis sikerrel. A formáció 2016-ban adta ki Love Story névre keresztelt első lemezét, amin igencsak sikeres nóták kerültek elhelyezésre.

A srácok legutóbb tavaly jelentkeztek új dallal, akkor a Rómeó nevezetű szám került bemutatásra, mely újdonság egy különleges kisfilm keretein belül debütált, elődeihez hasonlóan pedig azonnal felkapott lett. A csapat egy ideje már pedzegette, hogy hamarosan újabb szerzeménnyel kedveskednek majd rajongóknak, a napokban pedig kiderült, hogy egy valójában újabb videóklipet köszönthetünk majd a Szeress Reám névre keresztelt tétel képében.

A dal és a hozzá készült videó egyébként hivatalosan tegnap debütált, ám korábban már hallható volt egy-egy koncert alkalmával. A formáció egyébként egy érdekességgel is szolgált a fanatikusoknak, ami mindösszesen annyit, takar, hogy aki megosztja a videót, azok között július 16-án kisorsolnak egy Am I God pólót.

Íme a klip:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek