Starity

Újabb főszereplő távozott a Barátok köztből

2018. július 19. 12:12   |   Szerző: Betti90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már biztos, hogy ki az a főszereplő, aki búcsút mond a sorozatnak. Nemrégiben kiderült, hogy már nem is térhet vissza.

hirdetés
Újabb főszereplő távozott a Barátok köztből
Fotó: RTL Klub

A népszerű magyar sorozat, a Barátok közt nagy fordulatokat hozott. Már napok óta izgalomban tartjának a nézőket, hogy ki is távozik valójában. Több hírlap is megírta, hogy újabb szereplők hagyják el a Barátok köztöt, azt, hogy ki és, hogyan viszont nem lehetett tudni.

Nagyban ment a találgatás, hogy melyik karakter fog véglegesen is búcsút venni a nézőktől és a sorozattól. A készítők természetesen direkt húzták az időt, hogy még nagyobb legyen az izgalom a rajongók között.

A pénteki részben Ádám és Zsolt összetűzésbe keveredett egymással, amit Rudi próbált megoldani, azonban ő is belekeveredett a verekedésbe. Ennek az lett a következménye, hogy Rudi beleesett a Dunába. Ádám utána ugrott a folyóba, ám a történések az egyikük életét követelte.

A múltkori részben azonban végre biztossá vált, hogy Vida Rudi karaktere, vagyis Csórics Balázs távozik a sorozatból. A Barátok közt befejező jelenetében Ádám (Solti Ádám) sírva tudatta a hírt Gigivel (Görgényi Fruzsina).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek