Starity

Négy hely Tokióban, amiről sosem gondoltad volna, hogy létezik

2018. július 21. 15:03   |   Szerző: koroleva

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem 14 millió fős lakosság, 2 millió négyzetkilométer terület és rengeteg bizarr hely jellemzi Tokiót.

hirdetés

1. Börtön inspirálta étterem

Lyukak a falon, véres kézlenyomatok, bilincs, kereszt: ez az étterem a sztereotipikus börtön-feelinget ígéri minden olyan odalátogatónak, aki szeretné megtapasztalni, hogy milyen rácsok között elfogyasztani egy fogást. Az étlapon főleg börtönkosztok találhatóak meg, méghozzá borsos áron - de a misztikus hangulat mindenért kárpótol.

Kattints ide!

2. Kapszulahotel 

A kapszulahoteleknek valóságos kultuszuk van azok körében, akiknek csak egy gyors pihenőre van szükségük teljes ellátás nélkül – természetesen luxuskörülmények között. A 9 hours névre keresztelt tokiói hotel 1,5-2 méteres kapszulákat nyújt a pihennivágyóknak, tévével és konnektorokkal. Külön férfi és női részleg is van.

Kattints ide!

3. A szerelem-hotel

Valószínűleg mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen lehet egy ilyen hotel –a tokiói Love Hotel előszeretettel cáfol meg mindent. Megtalálható többek között színesen világító jacuzzi kád, plüssállatokkal telepakolt bunker és még sok más is.

Kattints ide!

4. A vámpírkávézó

Lángralobbant fogások, jelmezes személyzet, vörös szín és csontok: ez a hely garantáltan meghozza a kedved a vérszíváshoz. Edward Cullen törzshelye bárkinek való, aki valaha is érdeklődött a misztikus lények után, vagy csak egyszerűen egy kis izgalomra vágyik dining közben.

Kattints ide!

Te legszívesebben mit próbálnál ki a listáról?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

város Ázsia helyek
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek