Starity

Hallgasd meg nálunk a Powerwolf új albumát!

2018. július 20. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett a várva-várt nap, amire rajongók ezrei vártak, ugyanis a német metálzenekar vadonatúj albuma hivatalosan is elérhetővé vált.

hirdetés
Hallgasd meg nálunk a Powerwolf új albumát!
Fotó: Tim Tronckoe

Hónapok óta lázban tartja rajongóit a német metálzenekar, hiszen amikor bejelentették, hogy idén nyáron debütál hetedik stúdióalbumuk, azt is elcsiripelték, hogy az ő szemükben ez a kiadvány munkásságuk ékköve. A formáció apránként rántotta le a leplet újdonságukról, ezeknek pedig kellően meg is adták a módját.

Először a dalok címére derítettek fényt, majd - Tarjához hasonlóan - mintegy puzzle-szerűen rántották le a leplet az album borítójáról. Ezt követően bejelentették, hogy egy különleges korong is napvilágot lát majd, ami a Communio Lupatum elnevezést kapta, és ami a legnépszerűbb Powerwolf-slágereket vonultatja fel olyan kollégák előadásában, mint az Epica, az Amaranthe, vagy a Battle Beast - csak, hogy pár nevet említsünk.

Májusban szem- és fültanúi lehettünk az első kislemezes dalnak, ami a Demons Are A Girl's Best Friend lett, majd megérkezett a Fire & Forgive, ami ismét egy különleges kisfilm keretein belül lopta be magát a rajongók szívébe. Az izgalmak további fokozásának érdekében a napokban újabb dalt jelenítettek meg, a választás pedig az Incense & Iron nevezetű tételre esett, mely nóta valóban azt bizonyítja, hogy a srácok kitettek magukért, és új területeket kipróbálva készítették el az egyik legütősebb lemezüket.

A Dorn Attila vezette farkasok az elmúlt időszakot természetesen fellépésekkel töltötték, ezidő alatt pedig Instagram-oldalukon folyamatosan számolták a napokat a The Sacrament Of Sin debütálásáig. Ha mindez em volna elég, ízelítőként megérkezett a Saltatio Mortis által feldolgozott We Drink Your Blood című dal is, ami egy egyszerű képi világgal ellátott videoklip keretein belül kerüt publikálásra a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-oldalán.

A várakozásnak azonban hivatalosan vége, ugyanis néhány órája már teljes egészében elérhetővé vált a legújabb Powerwolf-lemez, sőt, ha kíváncsi vagy, hogy hogyan szólnak a már-már himnusznak tekinthető nóták mások előadásában, akkor nincs más dolgod, mint meghallgatni az év albumának titulált újdonságot.

Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek