Starity

Jessica Szohr is csatlakozik az Orville csapatához

2018. július 22. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Vanessa Abramse újabb szerepben bizonyíthat. Seth MacFarlane rendezésével és főszereplésével megalkotott The Orville című sorozatban fogja alakítani Tallát.

hirdetés
Jessica Szohr is csatlakozik az Orville csapatához
Fotó: FOX

Bár még sokat kell várni a folytatásra, a rajongók azért már örülhetnek, hiszen végre meg van a hivatalos időpont. 2018. december 30-án érkezik meg az első két rész. A második évad az elsőhöz képest két résszel lesz hosszabb. 14 epizódot rendelt be a FOX.

Seth egy csodálatos sorozatot alkotott, ami tele van optimizmussal, drámával és a védjegye humor. Köszönjük neki és a többi tehetséges szereplőnek, valamint a producereknek és mindenki másnak a hihetetlen első évadot. Alig várom, hogy lássam, merre jár majd az Orville a második évadban

– mondta Michael Thorn, a Fox Broadcasting Co. Entertainment elnöke sajtóközleményében.

Az Orville egyébként nagyon kemény kritikát kapott az elején, hiszen mindenki a Star Trek sorozattal hasonlította össze - kivéve azokat, akik nem nézték. Heves viták folytak arról, hogy a 
The Next Generation és a Discovery csak inspiriálta Sethet vagy teljes másolás volt e. De a sorozat nézettsége és a Legjobb tudományos sorozat cím elnyerése azt bizonyítja, hogy egy igazi rajongót nem tántorítja vissza a kritikusok (negatív) kritikája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek