Starity

Izgalmas előzetes érkezett a Vikingek folytatásához

2018. július 23. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel visszatér a History Chanel népszerű sorozata, ami ismét izgalmakkal teli eseményeket fog felvonultatni.

hirdetés

Ősszel újra kardot ragadnak a Vikingek, ugyanis a History Chanel akkor tűzi újra képernyőre a méltán népszerű sorozatot. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, ismételten találkozhattunk új karakterekkel, akik az ötödik évad első fele során bontakoztak ki, de olyanok is akadnak, kiknek bemutatkozás még várat magára.

A rajongók örömére szolgál, hogy bár legutóbb csupán tíz részt ölelt fel, nem kell sokáig búslakodniuk, ugyanis kedvenceik ősszel újra csatába indulnak, ugyanis a Vikingek november 28-án ültetik újra a képernyők elé a nézőket. Ha mindez nem volna elég, megérkezett egy izgalommal teli felvezető is, mintegy bemutatva azt, hogy mi mindenre kerül sor az ötödik évad B részében, ami ezúttal húsz részes lesz.

A látottak alapján megállapítható, hogy egy nagy időugrásra kerül majd sor, de Michael Hirst korábban azt is elhintette, hogy egy nem várt leleplezésnek is szemtanúi lehetnek az érdeklődők. Mindezeken felül, azt is megemlítették, hogy az egyik epizódot a Lagerthát alakító Katheryn Winnick rendezi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek