Starity

Öt videóklip, amiben szerepelt Nathalie Kelley

2018. július 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nathalie Kelley színésznő első nagy szerepe a 2006-os The Fast and The Furious: Tokyo Drift filmben volt, ahol Neela karakterét formálta meg. Az igazi hírnevet viszont a 2016-ban szerezte, amikor eljátszotta Sybil-t, a Vámpírnaplók 8. évadának szirénjét. De többen csak 2017-ben ismerték meg, mint Cristal Carrington a Dynasty-ből.

hirdetés

Sokan viszont mai napig úgy emlegetik őt, hogy A lány Bruno Mars videóklipjéből. Hiszen Nat alakította 2010-ben a Just The Way You Are-ban azt a lányt, aki megtetszett az énekesnek és akiről a dal szól.

Ám, a videóklipes szereplései itt nem értek véget. 2011-ben ugyanis a kevésbé ismert és 2012 óta nem is aktív Patrick Wolf énekes The City című kisfilmjében láthattuk. 

Ki ne ismerné a The Pierces már-már ikonikusá vált Secret című számát, ami a Pretty Little Liars sorozat főcímdala (és persze még több helyen hallgató). Nos, a két testvér 2011-es You'll Be Mine című videóklipjében is fel-fel tűnik Nathalie. Nos igen, a minőség sajnos nem a legjobb.

Baby Rasta és Gringo közös szerzeményében a Luna Llena-ban 2012-ben alakított egy vámpír hercegnőt. Itt már az előzőkkel ellentétben főszereplő.

Nagyobb szünet után 2018-ban ismét vállalt szerepet Rhye szerzeményében Song for you-ban. Többek között a lakásában is forgattak jeleneteket, ennek következtében még a kiskedvence, Fritzi macska is látható néhány másodpercig, emellett 2:42-nél egy másik ismerős arc is feltűnik, hiszen Kat Graham is szerepel a klipben. A kisfilmet Nathalie és egyik legjobb barátnője Geneviéve együtt tervezték, a dalt a lány párja, Rhye írta és énekelte fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek