Starity

Nathalie Kelley elmondta, miért ilyen vékony

2018. július 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dynasty szépséges színésznője sok támadást és aggódást kap a súlya miatt.

hirdetés

Egyesek azért támadják, hogy miért ilyen vékony, példát kéne mutatnia azzal, hogy felszed pár kilót, a rajongók pedig aggódó kommentekkel halmozzák el, hogy hova fogy már Nathalie. Most viszont megtörte a csendet és egyik kommentjét Instagram bejegyzéssé alakította.

Magyar idő szerint Nathalie Kelley a hajnali órákban tett közé egy Instagram bejegyzést, ami csak egy egyszerű fürdőruhában és egy hatalmas csodálatos kalapban pózoló képnek indult. Amiben megköszönte a csodálatos szerelését Meredithnek, a Dynasty stáb stylistjának.

Ezt azonban később módosította egy hosszabb szövegre, amiben elárulta, hogy miért ilyen vékony:

Néhányan aggódnak a súlyom és az egészségem iránt. Soha nem akartam, hogy bárki azt higgye, hogy én az egészségtelen életmódot népszerűsítem. Egészségesebb vagyok, mint valaha. Régebben pikkelysömöröm volt, ami nem akart meggyógyulni, ezért elkezdtem az AIP protokoll szerint étkezni, amely kizár minden gabonát, diót és alkoholt is. Soha nem éreztem még jobban magam. Ennek hatására fogytam le. Ez történik, ha kizárod az életedből a gabonaféléket. Igazán szeretem a derekamat, boldog vagyok és egészséges, de, ami a legfontosabb, hogy immáron gyulladásmentes. Köszönöm, hogy aggódtok értem! Kívánok mindenkinek egészséget és boldogságot az utazásotokon. Ha pedig bármilyen autoimmun betegségben szenvedtek, érdemes megpróbálni az AIP-ot. Xx

– fűzte a képhez a színésznő.

 

A post shared by nathalie kelley (@natkelley) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek