Starity

Visszatér a zenei pályára Ashley Tisdale

2018. július 29. 13:01   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical filmtrilógia által ismertté vált színész-, illetve énekesnő 9 évvel ezelőtt adta ki legutóbbi stúdióalbumát, melynek idén jelenik meg a hosszú évek óta várt folytatása.

hirdetés
Visszatér a zenei pályára Ashley Tisdale
Fotó: Ashley Tisdale / Instagram

A tegnapi nap folyamán jelentette be Ashley Tisdale, hogy ősszel debütál legújabb, szám szerint harmadik lemeze. Ez a Symptoms címen fog piacra kerülni a nemrégiben alakult Big Noise lemezkiadó gondozásában. Az énekesnő úgy érzi, pont annyi időt szánt a korong elkészítésére, amennyire ahhoz szüksége volt.

Nagyon izgatott vagyok az album miatt. Ki-be járkáltam a stúdióba az elmúlt 4 évben, a John Feldmannel közös munka pedig lehetővé tette, hogy megalkossam napjaink leghitelesebb albumát. Az album összes dalának írásában közreműködtem, nagyon személyes számomra. Alig várom, hogy megoszthassam mindenkivel!

– nyilatkozta Tisdale.

A 4 évig tartó munkálatok során a produceri feladatokat a Goldfinger nevű amerikai punk-rock együttes frotembere, John Feldmann látta el.

Abszolút örömmel töltött el, hogy Ashleyvel dolgozhattam ezen az albumon! Alig várom, hogy hallja a világ... együttműködtünk néhány csodálatos íróval ezen az albumon, és úgy gondolom, ki fog fizetődni a 9 évnyi várakozás az albumok között!

– tette hozzá Feldmann.

Ashley Tisdale legutóbb 2009-ben adott ki hanglemezt Guilty Pleasure címen, mely a Billboard 200 lista 12. helyén debütált 25.000 eladott példánnyal az első héten.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra az énekesnő közel egy évtizeddel később!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek