Starity

Meghan és Harry újabb szabályt szegett meg

2018. július 29. 11:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A trónörökös és felesége sok változást hozott a királyi család életébe, viszont sokszor kellemetlenül sül el, amikor nem tartják be maximálisan a szabályokat. Legutóbb június elején számoltunk be Nektek arról, hogy Meghan Markle, sussexi hercegné a királynő születésnapi ünnepségén illetlenül jelent meg, hiszen egy olyan kosztümruhában jelent meg, amely hangsúlyozta a válla vonalát és mellkasát.

hirdetés

Meghan és Harry július 26-án ellátogattak a Royal County of Berkshire Polo klubba, ahol Harry egy barátságos mérkőzésen vett részt, ahol két gólt is szerzett. A herceg és csapata megnyerték a kupát. A gond viszont az volt, hogy örömében hosszú csókot váltott a hercegnével, viszont pont akkor tette, mikor barátja, Nacho Figueras át szerette volna adni a kupát, de ő ezt a csók miatt nem vette észre. 

Meghan csodálatos, bájos nő. Nagyon örülök, hogy Harry végre megtalálta azt, akit keresett. Csodás pillanatok várnak még rájuk, csak most kezdték meg a közös életüket. Meghan nagyon élvezte a játékot, nagyon szurkolt Harry-nek. Látszik, milyen boldogok együtt.

– nyilatkozta a barát a DailyMailnek, tehát egyáltalán nem bánta, hogy Harry belefeledkezett a csókba.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek