Starity

Sötét és misztikus videoklippel jelentkezett a New Years Day

2018. augusztus 01. 13:01   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New Years Day névre hallgató együttes legújabb videoklipje néhány nappal ezelőtt került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra.

hirdetés

A sötét, élettel teli narratívában az együttes félig piros, félig pedig fekete hajú frontasszonya, Ashley Costello egy elhagyatott házba vándorol, ahol megismerkedik az elteregójával - egy gótikus istennővel. 

A Disgust Me arról szól, hogy látjuk valakiknek azt az oldalát, amit hajlamosak elrejteni. Akár azért, mert valamilyen oknál fogva nemkívánatosnak vagy taszítónak tartják, vagy attól tartanak, hogy kevesebbnek látják majd őket a sötét oldaluk miatt. A Disgust Me arra kéri a hallgatókat, hogy ne féljenek megmutatni ezt az oldalukat, mert ez a bánat helyett megkönnyebbülést hozhat. 

– nyilatkozta az énekesnő, majd így folytatta:

Sokan kérdezték, miért döntöttem úgy, hogy a hajamat félig vörösre, félig feketére festem, ezért úgy láttam, hogy a Disgust Me egy lehetőség arra, hogy elmeséljem a saját történetemet. A fekete hajú lány, aki sötét szellemeket idéz, hogy mutassák meg magukat, és a teljesen vörös hajú lány, aki egyedül, elveszve sétál a vadonban, egyesülnek, hogy egy egész embert hozzanak létre. Számomra ez szimbolikus, olyan, mintha két oldalam is ragyogna; a fény és a sötétség. 

 A videót Orie McGinness rendezte az Enlighten Creative Studio-tól. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek