Starity

Lady Gaga parfümje a Monster nevet kapta

2010. november 01. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres popdíva nagy ügyet csinál abból, hogy imádja rajongóit. „My little monstersnek” becézi őket, ami magyarul annyit tesz, „kicsi szörnyecskéim”.

hirdetés
Lady Gaga parfümje a Monster nevet kapta

Talán épp ezért kapta a parfümje is ezt a nevet. Lady Gaga ugyanis nem titkolja, hogy az egyik parfümgyártó céggel tárgyalt, hogy kiadhassa saját parfümjét.

A Monster nevezetű termék várhatóan 2012-ben kerül a boltok polcaira, árakat még egyelőre senki sem tud. Gaga egyik kedvenc szava ez, a második albuma címében is benne van (The Fame Moster), illetve egy külön dalt is elnevezett róla (Monster).

Azt mi is gondolhatjuk, hogy sem az illata, sem az üveg kinézete nem lesz mindennapi, mivel a névadója sem egy hétköznapi személyiség. Ezzel a parfümmel olyan sztárok mögé sorakozik fel, mint Britney Spears, Mariah Carey, Beyoncé, Avril Lavigne, Hilary Duff vagy Gwen Stefani, akiknek az illatszergyártó cég már készített parfümöt.

Stephen Mormori, a Coty alelnöke szerint a parfüm hatalmas siker lesz, mivel Gaga is egy igazi jelenség, kulturális erővel bír. Ezenkívül tervez még saját napszemüveget és karórát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek