Starity

HyunA és E'Dawn hivatalosan is párkapcsolatban

2018. augusztus 08. 21:09   |   Szerző: mimalina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kezdetben menedzsmentjük tagadta, de HyunA az Instagram oldalán erősítette meg a hírt.

hirdetés
HyunA és E'Dawn hivatalosan is párkapcsolatban
Fotó: instagram.com/hyunah_aa

Augusztus 2-án reppentek fel a hírek, miszerint HyunA (ex-4Minute) és E'Dawn (Pentagon), akik jelenleg a Triple H alformációban zenélnek, egy párt alkotnak - olvasható a Soompi.com-on.

Cube Entertainment nevű menedzsmentjük még aznap, közleményben tagadta a híreket, és bizton állította, hogy csak kolléga a két előadó. 

Másnap azonban a Yonhap News bejelentette, hogy HyunA és E'Dawn személyesen osztotta meg, miszerint már két éve párkapcsolatban élnek. A páros szerette volna nyilvánosan is felvállalni kapcsolatát, hogy magabiztosan és őszinte szívvel állhassanak a rajongók elé:

Miközben tudtuk, hogy a nyilvános randevúzás miatt össze fognak hozni bennünket valahogy, mindketten úgy éreztük, hogy nehéz lenne a rajongóink szeme elé kerülni a színpadon. Szerettük volna őszintén elmondani nekik és magabiztosan élvezni a fellépést.

 

A post shared by Hyun Ah (@hyunah_aa) on

HyunA még aznap megosztotta ezt az írást Instagram oldalán, és személyes üzenetet is csatolt hozzá - olvasható az AllKPop-on:

Őszintén szólva, szavahihető akartam lenni. Azokért a rajongókért, akik mindig éljeneztek és figyeltek rám, ott akarok állni a színpadon, és jól teljesíteni, ahogy mindig, miközben jól érzem magam és magabiztos vagyok. Egyszerűen csak azt mondani, hogy 'köszönöm' és 'szeretlek benneteket' nem elég, de másképpen nem tudom magam kifejezni.

A páros 2016 májusában kezdett randizni, és most döntöttek úgy, hogy a nagyközönség előtt is felvállalják kapcsolatukat.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek