Starity

Zombie Boy családja a véletlen balesetben hisz

2018. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap járta be a hír a világot, hogy a Zombie Boy néven ismertté vált montreali modell és művész, Rick Genest nem sokkal 33. születésnapja előtt öngyilkos lett. A családja azonban tragikus balesetben hisz.

hirdetés
Zombie Boy családja a véletlen balesetben hisz
Fotó: Twitter/ricothezombie

Genestet holtan találták a lakása előtt, Montreal város Plateau-Mont Royal kerületében, helyi idő szerint szerda délután öt óra táján. Halálát a hatóságok öngyilkosságnak nyilvánították, valószínűleg 4. emeleti lakása erkélyéről ugrott ki.

A helyszínre érkező mentősök megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel – írja a TMZ.

Zombie Boy menedzsere, Karim Leduc elárulta, hogy a modell családja abban hisz, hogy egy szerencsétlen baleset okozta a halálát: ugyanis az erkélyen, a korlátra támaszkodva szokott cigarettázni – ez okozhatta a zuhanást.

Búcsúlevelet nem találtak a helyszínen, és egyetlen olyan jelet sem mutatott a művész, amely miatt felvetődött volna az öngyilkosság gyanúja. Imádott írni, és az érzéseit a művein keresztül fejezte ki.

A hozzá közel állókat is meglepte az öngyilkosság gyanúja, hiszen elmondásuk szerint nagyon izgatott volt jövőbeli projektjei miatt - olvasható a TMZ még frissebb cikkében.

A menedzsere elmondta azt is, hogy videoklipet forgatott volna a Monster Inside című kislemezéhez, és a költeményei könyvkiadásán dolgozott.

Nem drogozott és józan volt a halála idején. Ugyan kemény időszakon ment át, de feldobták őt a jövőbeli tervei.

Augusztus 2-án tette közzé a Facebook oldalán a The Well / A kút című versét:

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek