Starity

Justin Timberlake-nek saját óriáskereke lesz!

2018. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes engedélyt kapott a FOX-csatornától arra, hogy új ötletét megvalósíthassa.

hirdetés
Justin Timberlake-nek saját óriáskereke lesz!
Fotó: Paul Stuart

Justin Timberlake az executive producere lesz a rendkívül izgalmas, Spin the Wheel nevű vetélkedőnek, amely során a versenyzők őrült nagy összegekért fognak játszani egy kiszámíthatatlanul viselkedő, gigantikus méretű kerék ellen - adta hírül a TooFab.

Kérdésekre kell válaszolniuk, és minden helyes válasz után egyre több készpénz halmozódik fel a kerék cikkelyeiben. Ellenben rossz válasz esetén gyűlni kezdenek a veszélyes cikkelyek, amelyek miatt a játékos könnyen elvesztheti az összes addigi nyereményét.

Nem is tudok jobb állást annál, mint több millió dollárt adni kedves embereknek

- mondta Dax Shepard műsorvezető az új munkájáról.

Ez a nagy lehetőségem, hogy végre Willy Wonka legyek

- tette hozzá.

Rob Wade, a FOX-csatorna alternatív szórakoztatással és különlegességekkel foglalkozó részlegének elnöke hozzátette, hogy a műsor képes lesz megváltoztatni az emberek életét:

Van egy karizmatikus és borzasztóan vicces házigazdánk Dax személyében, egy fantasztikus producerünk, Andrew [Glassman], egy őrülten kreatív világsztárunk, Justin, és a televíziózás főműsoridejének egyik legnagyobb nyereménye. Már alig várjuk, hogy "Megpörgessük a Kereket".

A premier időpontja még nem ismert. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek