Starity

Demi Lovato: „Küzdeni fogok!”

2018. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato állapotáról számos hír jelent meg a sajtóban az utóbbi időben, tegnap azonban ő maga osztott meg egy nyílt levelet az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatban.

hirdetés
Demi Lovato: „Küzdeni fogok!”
Fotó: instagram.com/ddlovato

Az énekesnő nehéz időszakon van túl: július 24-én kórházba szállították túladagolás miatt, a hírek szerint később komplikációk léptek fel nála, teljes felépülése érdekében pedig újra be kell vonulnia elvonóra. Az eset óta nem adott magáról életjelet, tegnap azonban végre megtörte a csendet. Feltöltött egy képet Instagram profiljára, melyen egy köszönetnyilvánító üzenet olvasható azok számára, akik szeretetükkel, támogatásukkal vagy jelenlétükkel segítették, illetve segítik őt a nehéz időszakban.

Mindig őszinte voltam a függőséggel tett utammal kapcsolatban. Amit megtanultam, az az, hogy ez a betegség nem egy olyan dolog, ami idővel eltűnik vagy elhalványodik. Ez egy olyan valami, amit továbbra is le kell küzdenem, és még nem végeztem vele.

Meg akarom köszönni Istennek, hogy életben és jó állapotban tartott engem. A rajongóimnak örökké hálás leszek minden szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt héten és azon túl kaptam. A pozitív gondolataitok és imáitok segítettek nekem átvészelni ezeket a nehéz időket.

Meg akarom köszönni a családomnak, a csapatomnak, és a Cedars-Sinai dolgozóinak, aki végig mellettem voltak. Nélkülük nem lennék itt, hogy megírjam ezt a levelet nektek.

Most időre van szükségem a gyógyuláshoz, a józanságomra való fokuszáláshoz, és a felépüléshez vezető úthoz. Soha nem fogom elfelejteni a szeretetet, amit mindnyájan mutattatok felém, és alig várom a napot, amikor azt mondhatom, hogy kijöttem a túloldalon.

Küzdeni fogok

Demi

– írta nyílt levelében Lovato.

Drukkolunk neki, hogy minél hamarabb felépüljön!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek