Starity

Beyoncé rosszul érezte magát a felszedett kilók miatt: így változott meg a véleménye!

2018. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: koroleva

Terhesség, önmagunk elfogadása, szabadság - többek között ezek voltak azok a témák, amelyekben Bey-t faggatták.

hirdetés

A Vogue szeptemberi kiadása a divatvilág egyik legnagyobb presztízsű címlapja. A rajongók egész évben arra kíváncsiak, vajon ki kapja majd a megtiszteltetést, viszont a mai nappal vége az idei várakozásnak.

Beyonce az idei címlaplány

Terhesség és a saját testünk elfogadása

Az első gyermekem születése után hittem azokban a dolgokban, amiket a társadalom gondolt a testemről. Feszült voltam, mert három hónap alatt az összes felszedett kilót le szerettem volna adni. Visszagondolva, őrültség volt. Még akkor szoptattam, amikor a Revel Show-n felléptem Atlantában, 2012-ben. Az ikrek után viszont teljesen máshogy kezdtem gondolkodni.

98 kg voltam, amikor életet adtam Ruminak és Sirnek. Toxamiától szenvedtem, és az egészségem és a gyermekeim élete veszélyben volt. Hosszú heteket töltöttünk a NICU-n. A férjem egy igazi katona volt és egy biztos pont. Büszke vagyok, hogy szemtanúja voltam a  kitartasának és a fejlődésének, mint egy férfi, legjobb barát és apa. 

A mai napig kicsit teltebb az összes testrészem és van egy kis pocakom is, de nem sietek a fogyással. Szerintem ez valódi. Ha úgy fogom érezni, hogy kockás hasat szeretnék, akkor majd brutális edzésbe kezdek. Azonban most úgy gondolom, hogy így kell kinéznem.

Fotó: Vogue

Az ajtók kinyitása

Amíg lencsén keresztül szemléljük a különböző etnikumokat, addig továbbra is szűklátókörűek leszünk, és sosem fogjuk megtudni, hogy valójában milyen a világ. Ezért akartam, hogy ezt a fotósorozatot ez a brilliáns 23 éves afro-amerikai fotós, Tyler Mitchell készítse.

Amikor 21 évesen elkezdődött a karrierem, azt mondták nekem, hogy ne számítsak rá, hogy valahova egy magazin is engem rakna a címlapra, mert a feketék „nem eladhatóak”. Ez egy pletyka volt. Most afro-amerikaiként itt vagyok a szeptemberi kiadáson, egy afro-amerikai fotós kamerája által. 

Mindig is fontos volt nekem, hogy ajtókat tudjak megnyitni fiatal művészeknek. Képzeld el, ha mondjuk Nina Simone, Josephine Baker, Eartha Kitt, Aretha Franklin, Tina Turner, Whitney Houston és még sokan mások nem kaptak volna esélyt. Ők nyitották ki nekem az ajtót, és remélem, hogy a következő generációnak pedig én fogom.

Ha a fontos emberek továbbra is olyan embereket fognak alkalmazni, akik úgy néznek ki, úgy beszélnek, és ugyanabból a városből jönnek, mint ők, sosem fognak megtapasztalni valami mást, különlegeset. Ugyanazokat a modelleket fogják alkalmazni, újra és újra azok a színészek kapnak szerepet és mi mind elveszünk. Mindenkinek van mondandója. Mindenki hangja számít és mindenkinek joga van olyan világot alkotni, amilyet ő elképzel.

Fotó: Vogue

Származás, őseink

Összetört férfi-nő kapcsolatok sorozatából jöttem, a hatalom visszaélésével és bizalmatlansággal. Tudtam, hogy ezeket nélkülöznöm kell a saját kapcsolatomból. A múltunkkal összeolvadni és ismerni a történelmünket gyönyörűvé és sebzetté tesz minket.

A származásomat kutattam az utóbbi időben és megtudtam, hogy egy rabszolgatartótól származom, aki szerelmes lett az egyik szolgájába és összeházasodott vele. Azon gondolkoztam, hogy ez vajon milyen jelentést hordoz az én életemben és próbáltam értelmet nyerni neki. Szerintem Isten ezért áldott meg ikrekkel. A férfi és női erő a véremben van.

Fotó: Vogue

A teljes interjút és az énekesnő további fotóit az alábbi linken érheted el:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek