Starity

Megérkezett a Tell Me A Story első előzetese

2018. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többek között a Vámpírnaplók és a Sikoly írója, Kevin Williamson egy pszichothriller sorozattal jelentkezik újra Paul Wesley és Danielle Campbell főszereplésével.

hirdetés

Júniusban derült ki a hír, hogy a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley új sorozatban kapott szerepet, amit Kevin Williamson alkotott, akinek többek között a Vámpírnaplókhoz, a Sikolyhoz és a Dawson és a haverokhoz fűződik a neve. A CBS All Access platformra készült pszichothriller sorozat címe Tell Me A Story.

A sorozat olyan ismert mesékre épít, mint a Piroska és a farkas, a Jancsi és Juliska vagy A három kismalac története. Azonban a gyerekkönyvek történetei a sorozatban napjaink New Yorkjában játszódó thrillerként lesznek feldolgozva. A CBS-nél úgy jellemezték a sorozatot, mint egy "nagyszabású történetet a szerelemről, veszteségről, kapzsiságról, bosszúról és gyilkosságról."

Főbb szerepekben pedig Paul Wesley, Danielle Campbell, Kim Cattrall, James Wolk, Billy Magnussen, Dania Ramírez, Michael Raymond-James, és Sam Jaeger.

Az első évad tíz epizódos lesz, a premier halloweenkor, azaz október 31-én lesz, az első előzetes pedig már meg is érkezett:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek