Starity

Gal Gadot kiállt egy öt éves kisfiú mellett

2018. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: simplegirl.

Egy floridai édesanya írt az interneten öt éves kisfiával kapcsolatban, aki szuperhősös felszereléseket választott az óvodakezdésre, az anyuka pedig fél, hogy terrorizálják majd miatta.

hirdetés

A szuperhősnő megformálója, Gal Gadot teljes egészében támogatja a floridai kisfiút, aki Wonder Womanes házizsákkal szeretne menni az óvodába. Az izraeli szépség tegnap írt a Twitterre egy bejegyzést arról, hogy olvasta a Romperen az édesanya Katie Alicea kiírását arról, hogy öt éves fia, Isaac saját maga választotta a szuperhősös hátizsákot és már nagyon izgatott az óvodakezdés miatt, ám ő aggódik amiatt, hogy mit gondolnak majd róla.

Elolvastam ezt a cikket, amiben a fiú nemi sztereotípiáról írt Katie Alicea. Számomra ez egy nagyon fontos téma, valami, amiben nagyon hiszek. Remélem, Isaac viselni fogja a fejdíszt és büszkén hordja a hátizsákot az óvodába. #WonderBoy

– írta Gadot Twitter oldalán keresztül.

Alicea arról írt, hogy a bevásárlás során közölte Isaac-el, hogy szabadon kiválaszhatja a neki legjobban tetsző házizsákot. A fiúnak a Wonder Woman mintás tetszett a legjobban, ami mellé a karakter ikonikus fejdíszét is magára tette. 

Hogy őszinte legyek, a válaszom ez volt neki: "Biztosan ezt akarod?", ő pedig rögtön válaszolt, hogy "Igen, mindegyiket megnéztem és imádom a legtöbb szuperhőst, de ez a Wonder Womanes házizsák a kedvencem!" Még egyszer megkérdeztem Isaac-et, hogy biztos-e benne és nem a hátizsákkal volt bajom, hanem belegondoltam, hogy talán kicsúfolhatják érte és nehéz lesz barátokat szereznie.

– írta Alicea.

Az igazság az, hogyha elkezdek aggódni, Isaac is ezt fogja csinálni, amit én nem akarok. Isaac világváltó és alig várom, hogy láthassam a legmenőbb gyerek jövőjét, akivel csak találkoztam.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek