Starity

Gal Gadot kiállt egy öt éves kisfiú mellett

2018. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy floridai édesanya írt az interneten öt éves kisfiával kapcsolatban, aki szuperhősös felszereléseket választott az óvodakezdésre, az anyuka pedig fél, hogy terrorizálják majd miatta.

hirdetés

A szuperhősnő megformálója, Gal Gadot teljes egészében támogatja a floridai kisfiút, aki Wonder Womanes házizsákkal szeretne menni az óvodába. Az izraeli szépség tegnap írt a Twitterre egy bejegyzést arról, hogy olvasta a Romperen az édesanya Katie Alicea kiírását arról, hogy öt éves fia, Isaac saját maga választotta a szuperhősös hátizsákot és már nagyon izgatott az óvodakezdés miatt, ám ő aggódik amiatt, hogy mit gondolnak majd róla.

Elolvastam ezt a cikket, amiben a fiú nemi sztereotípiáról írt Katie Alicea. Számomra ez egy nagyon fontos téma, valami, amiben nagyon hiszek. Remélem, Isaac viselni fogja a fejdíszt és büszkén hordja a hátizsákot az óvodába. #WonderBoy

– írta Gadot Twitter oldalán keresztül.

Alicea arról írt, hogy a bevásárlás során közölte Isaac-el, hogy szabadon kiválaszhatja a neki legjobban tetsző házizsákot. A fiúnak a Wonder Woman mintás tetszett a legjobban, ami mellé a karakter ikonikus fejdíszét is magára tette. 

Hogy őszinte legyek, a válaszom ez volt neki: "Biztosan ezt akarod?", ő pedig rögtön válaszolt, hogy "Igen, mindegyiket megnéztem és imádom a legtöbb szuperhőst, de ez a Wonder Womanes házizsák a kedvencem!" Még egyszer megkérdeztem Isaac-et, hogy biztos-e benne és nem a hátizsákkal volt bajom, hanem belegondoltam, hogy talán kicsúfolhatják érte és nehéz lesz barátokat szereznie.

– írta Alicea.

Az igazság az, hogyha elkezdek aggódni, Isaac is ezt fogja csinálni, amit én nem akarok. Isaac világváltó és alig várom, hogy láthassam a legmenőbb gyerek jövőjét, akivel csak találkoztam.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek