Starity

Megismétlődött a Rihanna-incidens a Szigeten: Kendrick Lamar közel 50 percet késett

2018. augusztus 09. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas késéssel indította show-ját Kendrick Lamar: alig negyven percet állt a színpadon.

hirdetés
Megismétlődött a Rihanna-incidens a Szigeten: Kendrick Lamar közel 50 percet késett
Fotó: KL

Hatalmas hőségben startolt az idei Sziget fesztivál:                    

Harminchat, közel harmincnyolc fokban indult el a Sziget, amelyre közel félmillió látogatót várnak a szervezők. Ígérték, nagyobb és jobb lett, amely főként a nívós nagyszínpadi előadók során látszik meg: közel egymilliárd forinttal többet költöttek rá, mint tavaly. Így nem is meglepő, hogy látogatóirekordot dönthetnek.

Clean Bandit

Clean Bandit „szentelte” fel a nagyszínpadot, négy óra után picivel, ahol a legnagyobb slágereik mellett egyéb, EP-ről származó dalokat is előadtak, tehetséggel és élvezhetően. Már-már az ember megfeledkezett a perzselő hőségről, miközben őket nézte.

A 0. napos különleges program egy közös labdázás volt, aminek utószelét Kendrick koncertje előtt is érezni lehetett: tucat számra dobálták be a hatalmas balloonokat. Arra azonban senki nem számított, hogy közel 50 percet kell várnia a rapperre.

Kendrick Lamar

Kellemetlen volt, mert meleg is volt, nyomor is volt. Kendrick számított az idei év egyik legkellemesebb meglepetésének, már ami a fellépőket illeti. Ezáltal kimaradt jó néhány ismert dala is (, mint Loyalty), ráadásul hatalmas kifütyüléssel indította meg a show-ját. Ennek ellenére mentségére szóljon, hogy technikai probléma miatt késett, így állítólag nem engedték a szervezők a színpadra, pedig ő becsületesen kezdett volna.

Talán ezért is ígérte meg, (írjuk fel szavát) hogy

vissza fog térni.

11 óra után jogszabály szerint senki nem lehet a nagyszínpadon, ám Kendrick elérte, hogy egy utolsó dalt meg letoljon a Humble. slágere után, ami szintén plusz pontot jelenthetett elfáradt, kimelegedett rajongói szemében.

40 perc show-ból ítélve is a nézők többsége karizmatikus és tehetséges rapernek ítélte, így reméljük, tényleg lesz alkalma visszatérni és kárpótolni a közönségét.

Fedezd fel a Szigetet!

Ez ismét bizonyította, hogy csak előadók miatt nem feltétlen jó a Szigetre látogatni, hiszen könnyen csalódottan távozhat az ember, ha valami baki becsúszik. Érdemes hatalmas területét előtte felfedezni, hiszen cirkuszi show-k, mozik, vándor vurstli és eldugott, érdekes programok várják a „szigetelőket” (ízelítőül: van hajfonás/díszítés, meditációs gyakorlatok, kézműveskédés, pszichológus, vallási nézetek megismerése, teaparti...).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek